Zeven optredens dit najaar

Tot het einde van het jaar gaan wij maar liefst zeven optredens geven. Bijna twee keer per maand dus. Dat doen we met bekend en volledig nieuw repertoire. Dit allemaal in ons eigen Haarlem.

September

De optredens starten met twee uitvoeringen tijdens Korenlint op zaterdag 9 september. We treden op om 15:00 uur in de St. Josephkerk en om 16:40 uur in ons eigen Gebouw Zang en Vriendschap. Beide locaties zijn gevestigd in de Jansstraat.

Oktober

Op 21 oktober ontvangen we meer dan twintig mannenkoren uit heel Nederland. Zij treden op in de Grote of Sint Bavokerk op de Grote Markt en in de Groenmarktkerk aan de Groenmarkt. De hoofdmoot zal zijn het optreden van twaalf koren voor een jury. Ook Zang en Vriendschap treedt op, maar laat zich niet jureren. De meeste zangers zijn namelijk druk om dit prachtige zangevenement in goede banen te leiden.

November

Zaterdag 26 november vindt de jaarlijkse Hannie Schaftherdenking plaats. Wij zijn gevraagd hier samen met het Haarlems Kinderkoor enkele liederen te zingen.

Een dag later op maandag 27 november treden we op voor onze Vrienden. Deze avond is exclusief voor onze trouwe vrienden. We laten hen zien hoe het gaat tijdens een repetitieavond en zingen uiteraard enkele nummers. Ook beleefd één van onze nieuwe nummer de première.

December

In december staan twee kerstoptredens op het programma. We zingen op zaterdag 9 december ’s middags tijdens Kerstkorenlint in de stad. Op zondagmiddag 17 december treden we op tijdens een Kerstconcert met de vrouwen van Harlem Jive.

Kortom, er staat ons een enerverend najaar te wachten.

Reacties

  Toekomstige evenementen

  1. Bal en Vriendschap

   27 december @ 14:30 - 17:00
  2. Nieuwjaarsreceptie

   6 januari 2018 @ 15:00 - 18:00
  3. Oudjaarsavond (besloten)

   17 februari 2018 @ 20:00 - 23:58
  4. Rommelmarkt 2018

   17 maart 2018 @ 10:00 - 16:30
  5. Algemene Ledenvergadering

   26 maart 2018 @ 20:00 - 23:00