Optreden tijdens Dodenherdenking

Ons eerstvolgende optreden is tijdens de bijeenkomst voorafgaand aan de Dodenherdenking op vrijdag 4 mei. Al vele jaren luisteren de mannen van Zang en Vriendschap deze bijeenkomst op met een aantal nummers. De dienst in de Grote of St. Bavokerk op de Grote Markt begint om 18:50 uur.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk. Na een aantal toespraken wordt een stille tocht gehouden naar De Dreef. Bij het monument van De Stenen Man worden twee minuten stilte gehouden ter nagedachtenis van de slachtoffers en diegenen die onder de vlag van Nederland zijn gevallen tijdens militaire operatie wereldwijd.

Reacties

  Toekomstige evenementen

  1. Algemene Ledenvergadering

   26 maart @ 20:00 - 23:00
  2. Stoot en Vriendschap

   13 april @ 19:30 - 22:30
  3. Concertreis Duitsland

   23 mei - 27 mei