Kerstconcert samen met Het Haarlem Kinderkoor

Ons eerstvolgende concert is op zondag 22 december. Net als vorig jaar geven wij dan een Kerstconcert. Dat doen wij niet alleen, maar met Het Haarlems Kinderkoor. Hoe kinderstemmen met mannenstemmen mengen, hebben wij al gehoord tijdens de optredens die wij samen met hen gaven bij de Nationale Hannie Schaftherdenking. Wij zingen enkele bekende kerstliederen waaronder Stille Nacht en ook wat onbekender werk. Alles in de kerstsfeer. Uiteraard zingen wij ook samen met de kinderen. Wil je er ook bij zijn? Stuur dan voor kaarten een e-mail naar ons secretariaat (secretariaat@zangenvriendschap.nl) of vraag bij de zangers naar kaarten.

Volwassenen betalen 10 euro, kinderen t/m 12 jaar slechts 5 euro. Het optreden wordt gegeven in de Wilhelminakerk aan de Gedempte Oudegracht in Haarlem. Aanvang is 15:00 uur. Deuren open om 14:30 uur

 

Reacties

  Toekomstige evenementen

  1. Nieuwjaarsreceptie

   5 januari 2019 @ 16:00 - 19:00
  2. Eerste repetitie in 2019

   7 januari 2019 @ 20:00 - 22:15