Maar liefst 13 projectzangers

Maar liefst 13 projectzangers hebben zich gemeld om mee te doen aan het Moederdagconcert volgend jaar 14 mei. Daar zijn we erg trots op. We hopen dat de zangers zich snel thuis voelen bij Zang en Vriendschap.

De meeste zangers hebben inmiddels een stemtest gedaan en zijn ingedeeld in hun stemgroep. Nu begint de grote aanloop naar het concert op Moederdag. Ze staan er niet alleen voor natuurlijk. Iedere zanger heeft een buddy gekregen, die hen op weg helpt.

Het concert

Op Moederdag 14 mei 2017 treden we op in de Grote Zaal van de Philharmonie te Haarlem. Dat doen wij als mannenkoor dit keer in samenwerking met twee solisten van naam, te weten Tania Kross en Niels Geusebroek met een aantal bandleden. Onder de muzikale leiding van onze dirigent Arno Vree en op vleugel Gerrie Meijers.

Je kunt nog meezingen!

Wil je nog meedoen? Dan moet je snel zijn. Kom dan op maandag 12 december om 20:00 uur naar de Jansstraat. Maak kennis en zing mee. Het is de laatste kans om nog mee te doen, anders lukt het niet om het concert in mei te halen.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Concert Misa Criolla na de zomer

      28 november @ 08:00 - 17:00