Mooie finale concerttour Langs Herenwegen

Ondanks het lage aantal zangers dat meedeed aan het laatste concert in de reeks Langs Herenwegen is het optreden in de basiliek in Oudenbosch een groot succes geworden.img_2263

De concerttour leidde ons langs optredens in de Adventskerk in Alphen aan de Rijn, de Kathedrale Basiliek Sint Bavo en de Remonstrantse Kerk, beiden in Haarlem, en de Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch.

Akoestiek

Het optreden in Oudenbosch was bijzonder door de prachtige akoestiek in de kerk, maar ook door de lengte van het concert. Zonder onderbrekingen heeft het koor een uur lang achter elkaar gezongen. En dat op hoog niveau. Vele complimenten kregen we van het publiek. De thuisblijvers hebben ongelijk gekregen, heet het dan.

Religieuze werken

Met dit laatste optreden is een einde gekomen aan een prachtige reeks optreden waarin in verschillende omgevingen met steeds andere orgels is opgetreden. Onze grote dank gaat uit naar dirigent Arno Vree en de begeleiders Simon Stelling (Alphen) en Gerrie Meijers. Daarnaast hebben we voorlopig het zingen van religieuze werken afgesloten. Nu zijn alle ogen gericht op het Moederdagconcert op 14 mei 2017 in de Haarlemse Philharmonie.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Concert Misa Criolla na de zomer

      28 november @ 08:00 - 17:00