Kaartverkoop in volle gang voor Moederdagconcert

De kaartverkoop van het Moederdagconcert op zondagmiddag 14 mei is in volle gang. Samen met mezzosopraan Tania Kross en singer/songwriter Niels Geusebroek verzorgen we een bijzonder optreden in de Philharmonie. Aanvangstijd is 15:00 uur.

Dit concert in uniek door de verrassende combinatie van klassieke en moderne muziek. De mannen zingen zowel met Tania als met Niels enkele nummers gezamenlijk. Beide artiesten verzorgen ook een solo-optreden waarbij Niels Geusebroek enkele nummer van zijn nieuwste album Wildfire zal brengen. Uiteraard zingt het koor ook enkele nummers onder leiding van Arno Vree begeleidt door Gerrie Meijers op piano. Het concert op deze Moederdag staat in het teken van de liefde.

Kaartverkoop

Door de populariteit van dit matinee concert is in de voorverkoop de grote zaal van de Philharmonie al bijna uitverkocht. Op de balkons is echter nog voldoende plaats. De kaarten voor dit optreden kosten € 22,50 voor volwassenen en € 15,00 voor kinderen tot 12 jaar. Uiteraard zijn de kaarten ook online te bestellen. Let op: de kaarten voor kinderen zijn alleen verkrijgbaar bij de zangers en niet aan de kassa van de Pilharmonie.

Na afloop van het concert rond 16:30 uur nodigen we onze gasten uit in de foyer om samen te genieten van een gratis drankje.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Concert Misa Criolla na de zomer

      28 november @ 08:00 - 17:00