Pa DaDa: mooie prestatie met 26 mannen

Onze zanger Dick Kreuger organiseerde een Vaderdagconcert in de foyer van de Haarlems Philharmonie. Een pallet van kunstuitingen waar ook Zang en Vriendschap deel van uitmaakte. Met een afvaardiging van zesentwintig zangers is een prachtig optreden weggegeven.

Zang en Vriendschap mocht de opening van het matinee verzorgen. Onder leiding van dirigent Arno Vree was er een ontspannen, maar geconcentreerde sfeer. Voor de gelegenheid zat Chistiaan de Vries achter de vleugel. Afwisselende nummers van Duits en Engels, klassiek en ook lichte muziek werden voor ruim honderd belangstellenden uitgevoerd.

Wij zongen: Die Ehre Gottes der Natur, Down by the Sally Gardens, Flame of Fire, The Trouble With Women en We Will Rest Awhile.

Na ons optreden trad een symfonie orkest op, werden gedichten voorgedragen, zong een sopraan enkele liederen en speelde een band enkele nummers. Het was een prachtige middag en bovenal lekker zingen.

    

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Concert Misa Criolla na de zomer

      28 november @ 08:00 - 17:00