We gaan weer beginnen!

Na een heerlijke zomerpauze kriebelt het alweer flink. Op maandag 28 augustus start ons nieuwe zangseizoen. Om 20:00 uur start de repetitie. Kom ook zingen! Het wordt een leuk, mooi en uitdagend seizoen. In het najaar van 2017 staan tal van optredens op het programma. Allemaal in Haarlem!

Om een idee te geven: we zingen in september tijdens Korenlint (met speciale nummer i.v.m. het Andriessen/De Klerk-jaar), in oktober vindt het KNZV Korenfestival plaats in Haarlem (wat wij mogen organiseren), ook zingt een aantal zangers eind van die maand mee met een uitvoering van Die Zauberflöte in de Philharmonie. In november zingen we tijdens de jaarlijkse Hannie Schaftherdenking in Haarlem. December staat bij Zang en Vriendschap in het teken van Kerstmis. Wij geven een kerstconcert en doen mee met Kerstkorenlint in de stad. Als we even over het jaar heen kijken, zien we dat 2018 onze concertreis naar Duitsland gepland staat. Optredens in Dresden, Leipzig, Düsseldorf en Solingen. Inclusief een optreden met het oudste mannenkoor van Duitsland.

Nieuwe zanger?

Mooie optredens en een mooie reis liggen in het verschiet. Ook voor nieuwe zangers is de start van dit zangseizoen het perfecte moment om aan te haken. Voor het kerstrepertoire ben je ruim op tijd, net als voor de concertreis. Iedere maandagavond vanaf 20:00 uur repeteren wij in ons gebouw aan de Jansstraat 74 zw in de Haarlemse binnenstad. Ben jij tenor, bas of bariton, meld je dan bij het secretariaat via info@zangenvriendschap.nl.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Dodenherdenking

      4 mei