Uitstapje naar Die Zauberflöte bij HASO-jubileum

Ruim een kwart van Zang en Vriendschap heeft zondag 26 oktober meegezongen bij de uitvoeringen van Die Zauberflöte in de Philharmonie. Dit was ter gelegenheid van het 85-jarig jubileum van het Haarlems Amateur Symfonie Orkest. We zongen drie werken Van Mozarts opera die allen nog bekend waren van het succesvolle operaconcert uit 2013.

 

Het was goed om te zien dat de nieuwe leden die de afgelopen jaren bij ons zijn binnengekomen, moeiteloos (met enige zelfstudie uiteraard) met de rest van het koor meezongen. Dat stemt hoopvol voor de komende jaren. We zongen het slotkoor uit de eerste akte ‘Das Klinget so Herrlich’, het ‘Priesterchor’ en ‘O Isis und Osiris’. Het was een prachtige ervaring om met de solisten en het orkest van Annelies Smit te zingen.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Dodenherdenking

      4 mei