Kerstconcert met Harlem Jive en Kerstkorenlint

In december gaat een lang gekoesterde wens van Zang en Vriendschap in vervulling; het geven van een kerstconcert. Dat gaan we doen op zondagmiddag 17 december in de Groenmarktkerk. Dat doen we niet alleen, maar samen met Harlem Jive. Een kleine week eerder geven we op zaterdag 9 december een klein voorproefje van dit optreden tijden Kerstkorenlint.

Kerstconcert

Het is vele jaren geleden dat Zang en Vriendschap een optreden rond Kerstmis heeft gegeven. Onze dirigent en artistiek leider Arno Vree heeft hiervoor een mooi programma samengesteld. We zingen samen met het vrouwenkoor Harlem Jive. Een enthousiaste groep vrouwen met veel verschillende genres op het repertoire. Maar in december zal uiteraard het kerstrepertoire te horen zijn. We zingen apart van elkaar en uiteraard samen.
Kaarten zijn te koop bij de koorleden van Zang en Vriendschap en Harlem Jive. Volwassenen betalen € 10,00, kinderen tot 12 jaar € 7,50. Je kunt ook een e-mail sturen aan het secretariaat o.v.v. Kerstconcert en geef daarbij duidelijk aan hoeveel kaarten je wilt bestellen. Aanvang van het concert op zondag 17 december is 15:00 uur.

KerstKorenlint

Een kleine week eerder zingen wij ook tijdens Kerstkorenlint. Het equivalent van het traditionele Korenlint in september. Wij zullen dan een klein voorproefje geven van het concert dat we met Harlem Jive zullen geven.

Zaterdag 9 december treden wij op om 12.45 uur in de Groenmarktkerk en om 15.00 uur in de Gravenzaal van het stadhuis op de Grote Markt. De toegang is gratis.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Dodenherdenking

      4 mei