Oudjaarsavond: de 188ste verjaardag

Traditiegetrouw wordt op de zaterdag die het dichtst bij de verjaardag van het koor ligt, Oudjaarsavond gevierd. Dit is de verjaardag van het koor. Dit jaar werd de 188ste verjaardag gevierd. Vele zangers hadden op zaterdag 17 februari ook hun partner meegenomen om hen mee te nemen in de vriendschap van het koor. Ook waren er weer diverse Vrienden van ons koor op de festiviteiten afgekomen.

 

De avond staat altijd in het teken van zang én vriendschap. Uiteraard wordt veel gepraat en gelachen, maar ook wordt gezongen. Uiteraard zongen Die Spaerne Sanghers, een club bevriende zangers binnen het koor, enkele nummers. Ook Antoon van Raaij en Peter Teijmant lieten enkele echte oude Hollandse nummers horen. Er werd volop meegezongen. Ook het Schalkwijks Mannenkoor beleefde zijn debuut met het zingen van een eigen interpretatie van Space Oddity van David Bowie. Niet te vergeten is het optreden van de nieuwe zangers. Alle zangers die het afgelopen jaar lid werden, kregen de gelegenheid om zich te presenteren. Zie het als een soort ontgroening, maar wel een hele leuke.

Tussen Kunst en Kitsch

Hoofdact van de avond was een persiflage van het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch’. ‘Good old’ Ben van der Meij, Gerard Bonke en Peter Teijmant kregen de lachers op hun hand. Daarna werd er feestelijk geproost en gedanst.

    

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Concert Misa Criolla na de zomer

      28 november @ 08:00 - 17:00