Sander Ruitenbeek gedecoreerd door de Koning

Onze bariton en voormalig voorzitter Sander Ruitenbeek is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Wij zijn enorm trots op Sander dat deze eer hem ten beurt valt. Hij kreeg op donderdag 26 april de versierselen opgespeld mede in verband met zijn grote verdienste voor het Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap en voor het Koninklijk Nederlands Zangers Verbond.

Als klap op de vuurpijl waren wij als koor genodigd door onze ere-voorzitter en burgemeester van Haarlem, Jos Wienen, om de bijeenkomst voor alle Haarlemse gedecoreerden in de Philharmonie muzikaal te omlijsten. Met drie liederen vermaakten wij de aanwezigen en sloten wij gezamenlijk af met het zingen van het Wilhelmus.

Sander maakt nu deel uit van een illuster gezelschap van vijf zangers van ons koor die een Koninklijke onderscheiding dragen. Hoe Koninklijk kun je je als koor voelen?!

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Concert Misa Criolla na de zomer

      28 november @ 08:00 - 17:00