Kunstwerk Eric Coolen onthult bij vriendenavond

Tijdens de vriendenavond op maandag 26 november is het kunstwerk van Eric J. Coolen onthuld. Hij tekende een dag- en een nachtversie van de voorzijde van Gebouw Zang en Vriendschap. En wie konden dit werk nu beter onthullen dan onze bovenburen Helen Tilmanns en Jan van Leeuwen.

De vriendenavond is een avond speciaal voor de vrienden en zakelijk vrienden van het koor. Eerst is er een reguliere repetitie, zodat onze vrienden kunnen zien hoe het eraan toe gaat op de maandagavonden. Daarna worden zij bijgepraat over de staat van het koor en de plannen voor de nabije toekomst. Ook dit jaar was er weer ruime belangstelling vanuit onze vrienden om hierbij aanwezig te zijn.

Gerrie Meijers, onze vaste begeleider, was aanwezig om een miniconcert te geven. Daarvan is erg genoten. Speciaal was dit jaar de onthulling van het werk van Coolen. De tekening, de nachtversie, is ook verschenen in het Haarlems Dagblad in de serie Verscholen Haarlem.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Korenlint

      10 september