Laatste kaarten te koop voor uitvoering Muziek en Poёzie

Zondag 12 Mei om 15:30 begint in ons verenigings gebouw (Jansstraat 74) een wel zeer bijzondere uitvoering. Door zangers , dichters, en instrumentalisten zal een gevarieerd programma ten gehore worden gebracht. Het programma bestaat uit 25 onderdelen, waarbij Zang en Vriendschap Extra (*) 8 liederen ten gehore zal brengen, o.l.v. dirigent Arno Vree. Het vocaal dameskwartet Lieve Lust uit Arnhem vertolkt 4 liederen. Er is tussen deze muziek ruimte ingericht voor dichters die werk gaan voordragen: Sylvia Hubers, Jan Kal, Mette van Dijk, Demi Baltus, Gerardo Insua Teijero, Peter Straus en Peer van Hoven. Verdere muzikale ondersteuning komt van Lennie Kerkhof (piano), Joost van Velzen (tenor) en Eline Toebes (cello).

Toegangskaartjes a 15 Euro zijn verkrijgbaar aan de zaal, of beter even reserveren op info@zangenvriendschap.nl of telefonisch 06 83220460. Dan liggen uw kaarten tot 15 minuten voor aanvang bij de ingang klaar. Zaal open vanaf 15:00 uur.

(*) Zangers uit ons koor hebben zich opgeven voor een pakket van extra repetities en stemvormings sessies buiten de reguliere maandag avond repetities van het grote koor om, met als afsluitende concerten 12 en 30 Mei (Hemelvaartsdag).

(**) Foto van generale repetitie op 4 mei.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Misa Criolla uitgesteld naar 2021

      3 oktober @ 20:00 - 22:30