Kaartverkoop Misa Criolla en Misa Tango gestart

Op 28 maart slaan twee Haarlemse koren de handen ineen en voeren op één avond twee Argentijnse missen achter elkaar uit in de Wilheminakerk in Haarlem.

Het Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap brengt het alom zeer gewaardeerde Misa Criolla van Ariel Ramírez ten gehore met begeleiding van authentieke Argentijnse instrumenten. Dirigent van Misa Criolla is Arno Vree.

Het Kamerkoor van Zangstudio Haarlem zal de prachtige Misa Tango (Misa a Buenos Aires) gaan uitvoeren voor koor, mezzo-sopraan en tango-ensemble. In deze mis combineert de Argentijnse componist Martín Palmeri de tango-muziek met een klassieke Latijnse mis. De muzikale leiding is in handen van Michel Poels.

Ook zal er door solisten met ensemble en door beide koren samen nog extra muziek gebracht worden in dezelfde sfeer.

Kaartverkoop voor Misa Criolla en Misa Tango (zaterdagavond 28 maart, samen met het koor van de Haarlemse Zangstudio) is via het web gestart. Ook de papieren kaartjes die via leden worden verspreid zijn vanaf vandaag beschikbaar. Je kunt de zitplaatsen in de prachtig klinkende Wilhelminakerk nu alvast zeker stellen via:

https://klassiek.digitalekaartverkoop.nl/…/dubbelconcert-m…/

Reacties

  Toekomstige evenementen

  1. Misa Criolla & Misa Tango

   28 maart @ 20:00 - 22:30
  2. De flyer van het concert

   Twee Argentijnse missen in Wilhelminakerk

   28 maart @ 20:00 - 22:30