Misa Criolla uitgesteld naar 2021

Het concert met Muziekstudio Haarlem waarin Zang en Vriendschap de Misa Criolla zal zingen zal plaatsvinden in 2021.

Onze uitvoering van de Misa Criolla zouden wij samen doen met Zangstudio Haarlem, die dan het programma vóór de pauze voor zijn rekening zou nemen. Van Zangstudio Haarlem hebben wij inmiddels vernomen dat zij dat ook graag in 2021 willen doen. Op een nader te bepalen datum en uiteraard alleen als alle seinen op groen staan. Het hele concert verschuift dus, waarbij het repertoire dat Zangstudio Haarlem gaat brengen mogelijk anders zal zijn dan was voorzien.

De kaarten die voor dit concert zijn gekocht en betaald blijven geldig. Als u wilt kunt u er ook voor kiezen uw geld terug te vragen, stuurt u dan een bericht aan secretariaat@zangenvriendschap.nl   onder vermelding van uw naam en om hoeveel kaarten het gaat.

Beschikt u nog over onverkochte kaarten, stuur die dan terug naar

Leo van de Pieterman

Petrus Planciusstraat 24

2012 TZ Haarlem

En vermeld u dan s.v.p. op wiens naam de kaarten zijn afgegeven.

 

De oorspronkelijke opzet van het concert (28 maart / 3 oktober 2020):

Op de uitvoering slaan twee Haarlemse koren de handen ineen en voeren op één avond twee Argentijnse missen achter elkaar uit in de Wilheminakerk in Haarlem.

Het Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap brengt het alom zeer gewaardeerde Misa Criolla van Ariel Ramírez ten gehore met begeleiding van authentieke Argentijnse instrumenten. Dirigent van Misa Criolla is Arno Vree.

Het Kamerkoor van Zangstudio Haarlem zal de prachtige Misa Tango (Misa a Buenos Aires) gaan uitvoeren voor koor, mezzo-sopraan en tango-ensemble. In deze mis combineert de Argentijnse componist Martín Palmeri de tango-muziek met een klassieke Latijnse mis. De muzikale leiding is in handen van Michel Poels.

Ook zal er door solisten met ensemble en door beide koren samen nog extra muziek gebracht worden in dezelfde sfeer.

Kaartverkoop voor Misa Criolla en Misa Tango (samen met het koor van de Haarlemse Zangstudio) is via het web gestart. Ook de papieren kaartjes die via leden worden verspreid zijn vanaf vandaag beschikbaar. Je kunt de zitplaatsen in de prachtig klinkende Wilhelminakerk nu alvast zeker stellen via:

https://klassiek.digitalekaartverkoop.nl/…/dubbelconcert-m…/

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Korenlint

      10 september