Verenigingsgebouw tot minstens 1 november gesloten (update)

Update 21 augustus:

Ventilatie in Gebouw Zang en Vriendschap
Op vrijdag 21 augustus is er definitief een opdracht uitgegaan naar een leverancier van luchtbehandelingsinstallaties om het gebouw aan de Jansstraat te voorzien van een nieuw te installeren ventilatievoorziening. Buitenlucht zal via diverse kanalen en roosters gericht de zaal in worden geblazen en daarna separaat afgevoerd worden, dus zonder recirculatie van lucht. Om een zo veilig mogelijke ventilatie en tevens een werkbaar leefklimaat te bereiken zal  gezorgd worden voor een ventilatiecapaciteit welke het dubbele is van datgene dat door het RIVM is voorgeschreven.

Daarnaast zal er een UV-module geplaatst worden om de zaal virusvrij te houden. Naar verwachting zal het ventilatiesysteem rond november dit jaar kunnen worden opgeleverd.

….

Oorspronkelijke bericht *****

Ons verenigingsgebouw is in verband met het Coronavirus gesloten. Naar onze huurders toe hebben we al gecommuniceerd dat dit vooralsnog tot 1 november zal zijn. Daarna bezien we de situatie opnieuw. We proberen het gebouw zo snel mogelijk Coronaproof te maken. We gaan het ventilatiesysteem in onze zaal volledig vernieuwen. In plaats van het huidige aircosysteem dat alleen  maar lucht rond pompt, krijgen we een installatie die vier keer per uur de lucht in de zaal volledig ververst. We hebben inmiddels een keuze gemaakt uit vier aanbiedingen.

De feitelijke opdrachtverlening laat nog even op zich wachten omdat we de zaak financieel uiteraard ook goed geregeld willen hebben. Het is goed mogelijk (maar op dit moment dus nog niet zeker) dat de aannemer op of rond 1 november de klus geklaard heeft.

Na gereedkomen van dit werk kan er weer veilig in de zaal gezongen worden, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter maatregel. Dat laatste betekent dat huurders met grotere koren maatregelen zullen moeten nemen, zoals bijvoorbeeld het splitsen van koren.

We werken hard aan de toekomst van ons koor en van de huurders.

Nadere informatie volgt zo snel mogelijk.

Reacties

  Toekomstige evenementen

  1. Kerstconcert 2021

   18 december @ 15:30 - 17:00
  2. Concert Misa Criolla uitgesteld tot 2022

   1 januari 2022 @ 08:00 - 17:00