Stralend weer bij openbare repetitie

Stralend weer bij openbare repetitie

Het was heerlijk weer bij onze openbare repetitie op  zondag 20 september.  Er woei wel een briesje en er vlogen af en toe jumbojets over vanaf de polderbaan maar beide konden onze zang niet overstemmen. We hadden er zin in, zo met z’n allen weer zingen. Onze dirigent Arno Vree legde hier en daar wat extra nadruk op oefening van lastige delen van een lied, maar daarna liepen alle 6 liederen die we zongen ook lekker.

Het kerkje De Stompe Toren in Spaarnwoude vormde een stijlvol decor voor deze geslaagde middag. Een aanrader trouwens, om eens zo’n kerkje te bezoeken. De kerk wordt geroemd om de acoustiek en wordt daarom ook voor diverse muziek uitvoeringen gebruikt. Jammer dat wij er niet binnen konden zingen, maar dat gaat zeker weer een keer gebeuren; Ons koor heeft er al eens eerder gezongen.

Een beeld van het opstellen van het koor aan het begin van de repetitie:

En tijdens het zingen:

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Kerstconcert

      17 december @ 20:00 - 21:30