Arno 10 jaar onze dirigent!

Arno Vree 10 jaar dirigent bij ons! Vandaag, de eerste maandag van het jaar, zou hij in meer normale tijden daarvoor in het zonnetje gezet worden. Als we weer in levende lijve bij elkaar komen staan we daar natuurlijk bij stil. Met genoegen kijken wij terug op de prettige samenwerking van de afgelopen 10 jaar. Wij hebben dan ook vastgesteld dat wij met elkaar door willen gaan. We vertrouwen erop dat Arno ons, wanneer de beperkingen voorbij zijn, weer snel op ons oude niveau zal brengen en er bovenuit zal tillen.

Één van de hoogtepunten in onze samenwerking is ongetwijfeld het optreden in de Dom van Meißen, tijdens onze Duitsland reis in mei 2018:

 

 

Reacties

  Toekomstige evenementen

  1. Korenlint

   10 september
  2. KNZV Korendag in Edam

   15 oktober
  3. Kerstconcert

   23 december