Rookbom in ons verenigings gebouw?

Ons oude airco systeem is vervangen door een splinternieuw lucht behandelings systeem, dat volledig aangepast is aan de eisen van deze (corona) tijd. Om te bewijzen dat het nieuwe systeem echt doet wat het moet doen is er eerst rook met de verse lucht de zaal ingeblazen. Daarna werd zichtbaar hoe snel die rook weer uit de zaal verwijderd kon worden. Hoe het werkt: De verse lucht wordt nu laag de zaal ingeleid. Ons mannenkoor (geldt ook voor alle andere gebruikers van de zaal natuurlijk) verwarmt de lucht ietsje waardoor deze richting de afzuiging in het plafond stijgt. Dit zorgt voor een zeer sterke verversing van de lucht. Met het nieuwe ventilatie systeem blijkt in 15 minuten de lucht in de hele zaal inderdaad geheel ververst. Met grote aandacht volgde het bestuur de “rookbom test” en nog net is zichtbaar, dat de koormeester in de laatste restanten “rook” staat:

 

Zie ook de link naar het filmpje:

https://youtu.be/7Y1DvbuohvQ   

 

En bekijk hier de achtergrond en bouw van het nieuwe systeem:

Reacties

    Toekomstige evenementen

    Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.