Niet zappen maar zingen!

Maak kennis met het warme geluid als mannen samen zingen. Hoe leuk is het om daar zelf aan deel te nemen. Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap is een koor dat vierstemmige liederen zingt van Beethoven tot Queen.

Het koor bestaat momenteel uit ruim 60 enthousiaste mannen en wij willen graag kennismaken met nieuwe zangers die met ons koor willen meezingen. Je kunt als nieuwe zanger verzekerd zijn van een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom bij onze repetities op maandagavond 20:00 uur in ons gebouw aan de Jansstraat 74 in Haarlem. Na de zomerstop starten we vanaf 16 augustus met de repetities voor onze optredens in het najaar. Kom een avond langs en beleef hoe leuk het is om samen te zingen! Een drankje na afloop krijg je natuurlijk van ons.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Kerstconcert

      17 december @ 20:00 - 21:30