Laatste kaarten Goud van Oud

De laatste kaarten voor het concert Goud van Oud zijn te koop. Dus wees snel. Slechts bij de Philharmonie zijn kaarten te koop, dus niet bij de zangers. Het optreden op zondag 8 mei om 14:30 uur is in de Kleine Zaal van de Philharmonie. Het concert valt op de dag dat Nederland  Moederdag viert.

Over Goud van Oud
Bij dit concert zingen de mannen de beste nummers van de afgelopen 10 jaar. Waaronder Der Lindenbaum van Franz Schubert, Softly as I Leave You en het modernere Love of My Life van Queen. Zangers en hun partners konden kiezen welke nummers worden gezongen. Dit heeft geresulteerd in een concert van meer dan twintig liederen. Allemaal bekende en mooie nummers die jij vast kent.

De mannen worden begeleid door pianiste/organiste Gerrie Meijers en gedirigeerd door Arno Vree. Ook zingt de sopraan Wilma Bierens zingt met de mannen, onder meer het populaire La Vergine degli Angeli van Verdi.

 

Kaartverkoop
Kaarten zijn online verkrijgbaar bij de Philharmonie en uiteraard aan de kassa. Kaarten zijn NIET te koop bij de zangers. Kaarten kosten €22,50. Van de kaarten die koop voor kinderen tot 12 jaar, kun je €12,50 teruggestort krijgen door een e-mail te sturen naar het secretariaat.

FlyerGvO

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Kerstconcert

      17 december @ 20:00 - 21:30