Kaartverkoop Misa Criolla

De kaartkoop voor de optreden van de Misa Criolla en de Misa Tango is in volle gang. Kaarten zijn slechts online verkrijgbaar.  Het concert wordt geven op zondag 13 november. Aanvang om 15:30 uur in de St. Josephkerk aan de Haarlemse Jansstraat.

Wil jij deze bijzondere missen bezoeken, dan kun je – HIER – de kaarten bestellen. Bestellen is nog eenvoudiger door de QR-code te scannen met je telefoon. De toegang is € 20 voor volwassenen, en € 15 (kinderen t/m 12 jaar)

Kaarten

De kaarten die eerder al zijn gekocht blijven geldig!
Vrienden hebben recht op één kaart en zakelijk vrienden op twee kaarten. Vrienden krijgen een aparte brief/mailing om aan te geven of zij gebruik willen maken van deze plaatsen. De meeste vrienden hebben dit jaar al een gratis kaart gekregen voor Goud van Oud op 8 mei; zij kunnen op bovenstaande manier hun kaart(en) voor het concert Misa Criolla/Misa Tango bestellen.

Vrienden die dit jaar nog geen gratis kaart hebben gekregen kunnen voor dit concert een
kaart (zakelijke vrienden twee kaarten) bestellen door een mail te sturen naar
secretariaat@zangenvriendschap.nl, met duidelijke vermelding van de naam. Dan zorgen wij
ervoor zorgen dat die kaart klaar ligt bij de ingang van de St. Josephkerk.

Over de Misa Criolla en de Misa Tango
Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap zingt de wereldwijd gewaardeerde
Misa Criolla van Ariel Ramírez. Deze speciale uitvoering voor mannenkoor staat garant
voor een zowel swingende als aangrijpende Zuid-Amerikaanse sfeer.
Dirigent van Misa Criolla is Arno Vree. Het Kamerkoor van Zangstudio Haarlem voert de prachtige Misa Tango (ook Misa a Buenos Aires) uitvoeren. In Misa Tango combineert de Argentijnse componist Martín Palmeri de Latijnse mis met Argentijnse tangomuziek. Onder begeleiding van een traditioneel tango-orkest klinken hartverscheurende en doordringende melodieën op stoere tangoritmes. Muzikale leiding voor Misa Tango is in handen van Michel Poels.

Belangrijke gegevens
Misa Criolla en Misa Tango
Zondag 13 november
St. Josephkerk, Janstraat 43 in Haarlem.
Aanvang 15:30 uur

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Dodenherdenking

      4 mei