Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Wij wensen je een goed, gezond en muzikaal jaar toe. We hopen je dit jaar weer te zien als publiek bij onze concerten. In 2023 staat ons een boeiend programma te wachten.

Onze verjaardag op 20 februari wordt uitgebreid gevierd met zangers, hun partners en onze Vrienden van ons koor. Na de corona-perikelen zorgen wij weer voor de muzikale omlijsting tijdens de Dodenherdenking in de Grote of St. Bavo. Ook geven wij weer acte de présence tijdens onder andere Korenlint in de Haarlemse binnenstad. In het najaar is het plan om musicalconcert te geven. Wat een feest van herkenning moet worden.

Het hoogtepunt dit jaar moet de concertreis worden. Met een verblijf in Zuid-Limburg worden concerten gepland in Nederland, België en Duitsland. Zo snel het concreet is, hoor je meer via deze website en onze pagina op Facebook.

 

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Dodenherdenking

      4 mei