Zing mee: projectzangers voor musicals

Altijd al eens musicalnummers willen zingen, dan is dit je kans. Op zaterdag 16 december wordt dit concert uitgevoerd in de grote zaal van de Haarlemse Philharmonie. Op maandag 6 maart is hiervoor een open repetitie voor potentiële projectzangers. Het mooie van projectzanger zijn is dat het een kop en een staart heeft zonder dat je lid hoeft te worden.

Open repetitie
Tijdens dit musicalconcert komen nummers voorbij uit bekende musicals als Lion King, Les Miserables en Cats. Na de succesvolle concerten van Goud van Oud en Misa Criolla gaat Zang en Vriendschap weer werken met projectzangers. “Op de open repetitie die wij houden, kun je als  potentiële projectzanger onderzoeken of zingen in een mannenkoor iets is voor jou”, zegt Bert Koopman, voorzitter van Zang en Vriendschap. “Met als kers op de taart een groots concert in de Philharmonie. Dit is een hele bijzondere ervaring.” De open repetitie is vrijblijvend en start maandagavond 6 maart om 19:45 uur aan de Jansstraat 74 in Haarlem.

Twijfels?
Twijfel je nog? Dat kan, maar bekijk deze video om die twijfels weg te nemen!


Deelname
Deelnamekosten zijn € 125. “Erg goedkoop als je ziet wat je er allemaal voor krijgt”, benadrukt voorzitter Bert Koopman. “Vele repetities, zangtheorie en -lessen én vooral nieuwe vriendschappen. Je leert echt goed je stem te gebruiken bij ons.”

Wil je zingen, als projectzanger bij Zang en Vriendschap, stuur dan een e-mail naar secretariaat@zangenvriendschap.nl. Scan eenvoudig de QRcode.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Dodenherdenking

      4 mei