Zing mee!

Niet Zappen maar Zingen!

Heb je interesse om lid te worden, kom dan langs op onze vaste repetitieavond of neem contact op onze secretaris Jan Koet (06-50511186)  ( secretariaat@zangenvriendschap.nl ) . Het lidmaatschap kan elk moment ingaan. Let ook op: er worden vaak projecten gestart waarbij het einddoel een optreden is, en de groep aspirant-leden dan begeleiding aangeboden krijgt op het gebied van stemtechniek en notenschrift. Na het project kan de project zanger dan eventueel besluiten om lid van de vereniging te worden.

Het is gebruikelijk dat aspirant-leden enige weken meedraaien in het koor om te wennen en ervaring op te doen. Aan het eind van deze proefperiode zal in samenspraak met de dirigent een stemgroep worden aangewezen.

Elk lid ontvangt kosteloos de benodigde bladmuziek in bruikleen. Voor het deelnemen aan muzikale uitvoeringen is een concertkostuum vereist. Dit concertkostuum, inclusief stropdassen en strikjes, wordt verstrekt  tegen betaling van de kostuumprijs. Het kostuum komt na voldoening van de kosten in eigendom van de zanger. Tevens wordt de mogelijkheid geboden het kostuum  op huurkoopbasis aan te schaffen.

De contributie in 2022 bedraagt 75 euro per kwartaal.

Reacties

    Toekomstige evenementen

    1. Dodenherdenking

      4 mei