WELKOM BIJ ZANG en VRIENDSCHAP


In Haarlem bestaat sinds 1830 één van de meest bruisende mannenkoren van Nederland met 75 actieve zangers. We repeteren elke week onder leiding van onze vaste dirigent en werken aan uiteenlopende, moderne en klassieke muziek. We treden als koor regelmatig op en onze onverwachte pop-up optredens in hartje Haarlem zijn gewild. We bestaan dan wel bijna 200 jaar, maar zijn géén oud koor. En... het is echt alléén voor mannen….

Ontdek zelf waarom je ook lid zou moeten worden bij het Koninklijk Mannenkoor Zang en Vriendschap.
Recent gepubliceerd
Meer nieuwsberichten zijn hier te zien.
Erik Scherder vertelt waarom zingen bij het Mannenkoor Zang en Vriendschap zo gezond is en je zeker moet gaan doen!

Op een smartphone kunt u het beste uw beeldscherm kantelen.

In Haarlem bestaat sinds 1830 één van de meest bruisende mannenkoren van Nederland met 75 actieve zangers. We repeteren elke week onder leiding van onze vaste dirigent en werken aan uiteenlopende, moderne en klassieke muziek. We treden als koor regelmatig op en onze onverwachte pop-up optredens in hartje Haarlem zijn gewild. We bestaan dan wel bijna 200 jaar, maar zijn géén oud koor. En.. het is echt alléén voor mannen….


ONS KOOR ZINGT AL SINDS 1830 …

Maar we zijn hedendaagse kerels die vooral plezier hebben in het geconcentreerd zingen en studeren van moderne of historische muziek. Bijna iedereen kan zingen en we zingen dan ook graag samen met anderen ongeacht kleur, geloof of afkomst. We repeteren elke maandagavond vanaf 19:45 in ons, volledig airconditioned maar werkelijk schitterende historische gebouw in de Jansstraat 74 in Haarlem. 

Beelden uit 1830 ontbreken maar van meer recente optredens is er video: