Zang en Vriendschap zingt Musicals Unlimited


Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap is al vanaf begin dit jaar aan het repeteren voor een concert met de mooiste melodieën uit bekende musicals. Het is weer een van die bijzondere uitstapjes van dit klassieke Haarlems mannenkoor. Het wordt een groots en uniek concert waarbij wij als mannenkoor vierstemmig de mooiste melodieën uit twaalf bekende musicals gaan zingen. Arno Vree is de dirigent.

Als soliste zal de uitzonderlijk getalenteerde sopraan Pien van Gerven met ons meezingen. Zij zal ook een paar prachtige nummers solo gaan zingen. Naast onze pianiste Gerrie Meijers speelt ook een saxofoonkwartet mee, het vrouwenviertal SAKS. Willem ten Sythoff zal met zijn verschillende soorten slagwerkinstrumenten de rhythm verzorgen. Als klap op de vuurpijl hebben we ook een bijzonder vrouwenkoor uitgenodigd, Singing Unlimited, een topkoor dat musical- en filmwerken gaat zingen. Ze doen dat met een gloedvolle presentatie en choreografie in de barbershopstijl. 

Het optreden is gepland op zaterdag 16 december om 20:00 uur, in de Grote Zaal van de PHIL Haarlem (de nieuwe naam voor de Philharmonie).

Kaarten à € 25 (kinderen t/m 12 jaar € 12,50) kun je bestellen bij www.philhaarlem.nl.  

 

Zang en Vriendschap zingt Musicals Unlimited